Wat vinden anderen van ons?

08-12-14 Complete dakrenovatie in IJmuiden

Wij moesten ons dak laten vernieuwen wegens lekkage en het dak was niet geïsoleerd. Zo kwamen wij bij Timmerbedrijf de Jongh wegens de vele en goede referenties en dat was een goede keus. Goede prijs/kwaliteits verhouding ,betrouwbaarheid,en duidelijke communicatie. Mooi om te zien hoeveel plezier iemand in zijn werk heeft. Aangezien onze voordeur ook vervangen moest worden hebben wij gelijk deze klus ook aan Kel gegeven. Wederom perfect gedaan. Bij onze volgende klus zullen wij zeker weer aan Kel denken. Wij zullen zeker Kel bij onze vrienden en kennissen aanbevelen.

21-11-14 Vervangen raamkozijn en boeidelen in Alkmaar

Het vervangen van een raamkozijn en de boeidelen van de schuur is netjes en vakkundig uitgevoerd. Alles precies volgens afspraak. Als extra zijn de goten van de dakkapel schoongemaakt. Voor een volgende timmerklus zal ik Kel de Jongh zeker weer bellen.

18-10-14 Nieuwe deur naar dakterras in Alkmaar

Kel de Jongh heeft bij ons eerder al een schuurdeur verzorgd en nu een nieuwe deur naar het dakterras. Hij doet dit vakkundig en levert mooi werk! Hij was ook bereid om nog even naar een klemmende deur te kijken en dit probleem te verhelpen.

05-10-14 Ramen opnieuw afhangen in Alkmaar

Kel heeft goed werk geleverd en hij komt zijn afspraken na. Ramen opnieuw afgehangen.

14-09-14 Plaatsing raam/deur in Alkmaar

Wij hebben Kel ingezet voor het plaatsen van een nieuw raam, nieuwe deur en renovatie van een deur. Hij kwam de afspraken keurig na. Vriendelijk in contact en meedenkend. Kleine tip ter verbetering: IBAN nummer op factuur zetten!

24-08-14 Dakje repereren in Alkmaar

Kel heeft bij ons het afdakje boven de voordeur opnieuw beplaat, keurig gedaan en zelfs nog wat kit tussen mijn kozijnen gedaan en van het hout dat hij over had nog een extra stukje gerepareerd. Op tijd, netjes werken, vriendelijk en secuur. Voor een volgende klus denken we zeker weer aan Kel de Jongh.

23-07-14 Voor en achterdeur plaatsen in Alkmaar

Via internet aan het zoeken geweest naar een timmerbedrijf daar viel mij oog op timmerbedrijf de Jongh mede door de vele positieve beoordelingen , deze kloppen als een bus, makkelijk contact , leuk in de omgang en wij zijn dan ook zeer tevreden met onze op maat gemaakte voor en achterdeur helemaal naar onze wens en smaak gemaakt, vakkundig werk , een aanrader. Daardoor heb ik nu wel een vast adres voor mijn klussen.

20-06-14 Reparaties rondom huis in Zuid-Scharwoude

Voor verschillende reparaties rondom het huis zocht ik een ervaren timmerman en koos uiteindelijk voor Kel de Jongh. Dit was voor mij de 1e keer en heb er geen spijt van. De reparaties zijn goed en vakkundig uitgevoerd. De werkplekken zijn netjes achtergelaten. Hoefde niets meer op te ruimen of aan te vegen. Kel is prettig in omgang en contact. Een aanrader dus.

14-05-14 Trap verstevigen & bovenlicht in Heerhugowaard

Wij zijn zeer tevreden met Kel, hij heeft bij ons de trap weer goed vast gezet, waardoor hij niet meer zo gigantisch kraakt en het bovenlicht van de voordeur vervangen. Dit is netjes en snel gebeurd. Hij komt zijn afspraken netjes na. Wanneer wij weer wat moeten laten doen, wordt het zeker weer bij Kel.

04-05-14 Renovatie dakkapel in Alkmaar

Kel heeft onze dakkapel gerenoveerd die op meerdere plekken aan het rotten was. Wij hebben Kel ervaren als zeer betrouwbaar, netjes en secuur. Hij heeft zelfs nog even onze dakgoot schoongemaakt omdat hij daar toch bezig was! Onze dakkapel is weer als nieuw en ziet er keurig afgewerkt uit. Bedankt Kel! Bij een volgende klus schakelen wij timmerbedrijf de Jongh zeker weer in.

  • © 2019 Timmerbedrijf de Jongh