Wat vinden anderen van ons?

12-04-16 Plafond, trap etc. in Bergen

Vorig jaar heeft Kel bij ons een groot deel van de timmerwerkzaamheden gedaan in ons nieuwe huis en dat is heel goed bevallen! Hij heeft o.a alle plafonds vervangen, geisoleerd en voorzien van stucplaten, wandjes opnieuw geplaatst en geisoleerd, een vaste trap naar zolder geplaatst en zo nog een hele lijst ;). En niet te vergeten alles afgewerkt. Wat ik heel prettig vond was dat alles in overleg ging, dus hoe we het wilden en dat helder was wat de kosten daarvan waren, dan konden we vervolgens daar zelf een beslissing over nemen. Hij denkt met je mee over de opties. Ook prettig is dat Kel zijn afspraken nakomt, het is duidelijk wanneer hij er is en wat hij dan komt doen. Dat is fijn in een grote verbouwing. Wij zijn dus blij met alles wat Kel gedaan heeft en we hebben hem recent ook weer gevraagd om een offerte te doen voor deel 2 van de verbouwing. Dik tevreden dus!

13-02-16 Kozijn en dubbelglas in Heerhugowaard

Wij zijn zeer tevreden, stukken kozijn vervangen en dubbelglas geplaatst. netjes in de grondverf gezet en afgewerkt. Alle troep netjes opgeruimd en afval meegenomen. vriendelijk en beleefd !!!. Kortom goede vakman.

30-12-15 Wand tussen kinderkamers plaatsen in Alkmaar

Door zijn manier van meedenken en snelheid van offerte opstellen (incl prijs natuurlijk) waren we het er al snel over eens dat we met Kel in zee zouden gaan. Naast het goede contact wat hij met ons heeft onderhouden is het werk snel, efficient en vakkundig gedaan. We zijn echt superblij met het resultaat. Kel, nogmaals bedankt!

22-11-15 Schuifdeuren kast in Amsterdam

Kel heeft vakkundig een schuifdeurkast op maat gemaakt van oud steigerhout. Hij heeft goed met me meegedacht en het is prachtig geworden. De deuren had hij al gemaakt en de indeling van de kast samen bepaald. Een vakman die luistert en meedenkt. Echt top!

20-09-15 woonhuis nieuwe kunststof kozijnen in alkmaar

Kel heeft bij ons de kunststof kozijnen geleverd en geplaatst, We zijn zeer tevereden over de kozijnen en de plaatsing hiervan(mooie nette afwerking) snelle levering en plaatsing. Nette en vriendelijke vakmensen, die verstand hebben van hun werk. Zeker een aanrader voor mensen die nog twijfelen met welk bedrijf ze in zee moeten gaan!! Bedankt kel en we zullen je zeker aanraden bij onze vrienden en kenissen.

02-05-15 Kozijn en deur in Alkmaar

Kel heeft bij ons twee klussen uitgevoerd: 1. Het verhelpen van het klemmen van de dubbele tuindeuren 2. Kozijn en binnendeur vervangen. 1. De oplossing voor de knellende tuindeuren was simpel maar doeltreffend: Kel heeft de scharnieren iets verbogen waardoor de ruimte aan de kozijnkant iets kleiner werd en de deuren niet meer knelden. 2. Ons nieuwbouwhuis is voorzien van goedkope stalen kozijnen met opdekdeuren van hardboard. We wilden een mooie deur tussen gang en kamer. We hebben zelf gekozen voor een stompe deur. Kel stelde voor dat we zelf een voor een deur zouden zorgen. Hij zorgde voor het kozijn. Hang- en sluiutwerk werd met de deur geleverd. Op de afgesproken dag was Kel tijdig aanwezig. We hebben zoals was afgesproken samen het werk uitgevoerd. Hierdoor werd een tweede man bespaaard. Kel heeft goed gereedschap waardoor het vlot doorwerken was en het werk halverwege de middag geklaard was. De deur hangt keurig op z'n plaats, sluit prima en de tuindeuren gaan weer goed open en dicht. Het was leuk samenwerken met Kel.

26-02-15 Nieuw raam met dubbelglas in Alkmaar

Timmerbedrijf de Jongh heeft bij ons het oude raam vervangen door een nieuw raam met dubbelglas. Dat is prima en vakkundig uitgevoerd.

23-02-15 Dakkapel gerenoveerd, onderhoudsarm in alkmaar

Kel heeft onze oude houten dakkapel voorzien van een nieuw kunststofkozijn en kunststof platen. Prima en snel werk geleverd. De dakkapel is nu als nieuw tegen ca. de helft vban de kosten van een nieuwe dakkapel. In de voorbereiding denkt hij graag en positief mee over oplossingen en binnen het beschikbare budget. Plezierig om mee samen te werken, wij kunnen hem zeker aanbevelen!

  • © 2019 Timmerbedrijf de Jongh